ساخت سایت فروشگاهی Fundamentals Explained
ساخت سایت فروشگاهی Fundamentals Explained
Blog Article
چندفروشندگی یک امکان در طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس است که کمک میکند از فروش محصولات فروشندگان دیگر در سایت خود پورسانت دریافت کنید. فروشندگان در سایت شما ثبتنام کرده و محصولات را در پنل خود قرار میدهند.
این یکی از ویژگیهای منحصر به فرد وردپرس است، که میتوان طوری آن را سفارشی کرد، که امکاناتی ویژه در اختیار مشتریان قرارگیرد دهد.
برای ایجاد محصولات مجازی در سایت فروشگاهی مانند محصولات ساده و دانلودی عمل کنید؛ از قسمت پیشخوان > محصولات میتوانید نوع آن را مشخص کنید و برای آن سایر تنظیمات را مانند سایر محصولات انجام دهید.
گرفتن اینماد و مجوزهای لازم برای فعالیت قانونی وب سایت فروشگاهی از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا این مدارک نهتنها به شما اعتبار میبخشند، بلکه اعتماد مشتریان را نیز افزایش میدهند.
نصب ووکامرس (ووکامرس یک افزونه فروشگاهساز متن باز تحت وردپرس میباشد) و پیکربندی اولیه آن
از دیگر امکاناتی که ما به طراحی سایت فروشگاهی خود اضافه میکنیم، قابلیت نمایش نمای نزدیک محصول (از زوایای مختلف) در صفحهی نتایج است.
در این مرحله از آموزش ساخت سایت فروشگاهی، تمام محصولات خود را روی سایت بارگذاری کنید. از فیلترهایی مانند رنگ، برای مشاهده توضیحات بیشتر اینجا کلیک کنید سایز، برند و… برای جستجوی راحتتر کاربر استفاده کنید. در زمان قرار دادن محصولات در سایت حتما از عکسهای باکیفیت استفاده کنید و توضیحات مرتبط با محصول را به طور کامل به مخاطب ارائه کنید.
حتما تا به حال پیش آمده است که وارد یک سایت فروشگاهی شوید و بخواهید یک محصول را جستجو کنید.
باید هزینههای ارسال را بهدقت محاسبه کرده و بهطور شفاف در سایت اعلام کنید تا مشتریان از قبل بدانند که چه مقدار باید پرداخت کنند.
از افزونهها یا سیستمهای مدیریت موجودی برای پیگیری دقیق استفاده کنید.
زمانی که تصمیم به ساخت سایت فروشگاهی میگیرید، در قدم اول باید به دنبال بهترین آموزش طراحی وبسایت فروشگاهی باشید تا با دانش کافی بتوانید این مسیر را به درستی طی کنید.
در کل واژه تجارت الکترونیک اشاره به معاملات الکترونیکی می می کند که به وسیله ی شبکه های ارتباطی انجام می شوند.
قبل از اینکه موضوع ” مزایای طراحی وب سایت فروشگاهی چیست؟ ” را خدمتتون ارائه دهیم ابتدا شما را با تعریف فروشگاه اینترنتی آشنا می کنیم.
فوتر یا پاورقی قسمت پایین سایت شماست. در فوتر بهتر است مواردی مثل: مطالب درباره ما، آدرس حضوری، لینک شبکه های مجازی، نماد ها (اینماد و نماد های اعتماد الکترونیک) و ... قرار گیرند.